Kunstvandring i Sandnes

Onsdag 2. april var tiden kommet for årets første kunstvandring i regi av RBR, denne gang i Sandnes.


Deltakerne ble delt i to grupper, den ene begynte i atelieret til Stanley Stornes i Havnegaten i Sandnes, mens den andre begynte hos Galleri G.

P1010015

Stornes tok oss gjennom en demonstrasjon av hvordan man maler med akryl og deretter viste han oss hvordan man maler med kaffe. Deltakerne fikk også anledning til å kikke på de arbeidene han for tiden holder på med.

P1010017

På Galleri G ble vi mottatt av Gaute Rostrup som fortalte litt om galleriet og lot oss vandre rundt og beundre utstillingen av Frank Frantzen, som nok dessverre var utsolgt da vi var der. Etterpå kom den unge damen som har ansvaret for innrammingsverkstedet, og viste oss i en kort framstilling hvordan riktig innramming kan fremheve kvalitetene og fargene ved et kunstverk.

P1010023

Til slutt samlet vi oss hos Galleri Gann, der Næringsforeningen inviterte til et foredrag ved kunstneren Arvid Pettersen, med tittelen ”Kreativitet”. Etter foredraget fikk vi anledning til å se Arvid Pettersens utstilling som skulle ha offisiell åpning dagen etter.

P1010026

Påmeldingen til kunstvandringen var overveldende, hele 75 påmeldinger kom inn, så løsningen ble å begrense oss til de 60 som var påmeldt før fristen gikk ut, og dele gruppen i 2. Dessverre kom det mange forfall i timene før kunstvandringen begynte, og noen hadde heller ikke fått med seg at gruppen skulle deles, derfor var det nærmere 40 i den ene gruppen og bare 9 i den andre. Men kanskje var det til det beste, for hos Galleri Gann kom det så mange ekstra fra Næringsforeningen at det ikke var sitteplass til alle.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse p RBR hjemmeside

Kontakt RBR eller EnterNett AS for opprette, avslutte eller endre informasjon om dine annonser p www.rbr-rapport.no